Het verzenden van de reminder notificaties is van een aantal voorwaarden afhankelijk:
  • Is het een werkdag? (zo niet, dan geen notificatie)
  • Is die dag al ingevuld vóór een reminder-tijd? (zo ja, dan geen notificatie)
  • Staan de notificatie (herinnering) tijden (drie tijden) goed in de instellingen van de app? (als het belletje doorgestreept is, wordt er geen notificatie verstuurd)
  • Staan de algemene notificaties aan (zo niet, dan worden er helemaal geen notificaties verstuurd)
  • Staat out-of-office uit? (zo niet, dan wordt er ook geen notificatie verstuurd)

Nog steeds géén notificaties? Stuur een mail naar: support@vigo.works