Het VIGO teamdashboard wordt alleen beschikbaar gesteld op aanvraag.

Uitleg:

• De gegevens van jouw team worden anoniem weergegeven; je ziet alleen wie er in jouw team zitten maar niet wat hun exacte scores zijn.
  • Je kunt per maand kijken of een customrange kiezen (rechts bovenin het scherm) om een bepaalde periode te bekijken (bijvoorbeeld duur van een project). Vanaf 6 weken zie je geen gemiddeld dagcijfer maar het gemiddelde weekcijfer.
  • In de dagcijfer grafiek kun je het gemiddelde teamcijfer per dag zien en hoe groot de spreiding van de score is als je erover heen scrollt.
  • Je kunt ook zien hoeveel mensen per dag gescoord hebben en waarom niet (ziek, anders, vrij of niet ingevuld), onderin het dashboard zie je dat in percentages.
  • Bij de driverview zie je de totale teamscore per driver (linkergrafiek) en ook hoe vaak een bepaalde driver positief of negatief is gescoord door het team (rechter grafiek)
  • Bij de Top 3 en Bottom 3 dagen staat aangegeven wat de beste dag is van het team en hoeveel personen dit hebben gescoord (aantal).
  • Bij de meest eensgezinde dag en de meest verdeelde dag staat ook aangegeven hoe groot de spreiding is van het dagcijfer tussen de teamleden.

Heb je vragen of wil je nadere uitleg hebben, laat het ons weten via support@vigo.works