Lukt het niet om op je persoonlijke dashboard pagina te komen?

Lees hieronder hoe op te lossen:

• Het refreshen van de pagina zou in de meeste gevallen al voldoende moeten zijn.
  • Openen in chrome browser geniet onze voorkeur, had je dat al geprobeerd?
  • Wellicht kwam het probleem naar voren met het dashboard openen op de smartphone, dan raden we aan om het op een pc alsnog een keertje te proberen.

Lukt het dan nog steeds niet?

Stuur dan een mailtje naar support@vigo.works of maak een support ticket aan.