VIGO bedient zich van goed beveiligde databases waarin gegevens worden opgeslagen, gecertificeerd voor ISO-27001:2013 en NEN 7510:2011. Voor het inloggen op onze VIGO app maken wij gebruik van een SSL-beveiligingscertificaat. Wij maken voor het opslaan en versleutelen van wachtwoorden gebruik van moderne en recente techniek. Met de voor de levering van onze diensten noodzakelijke bewerkers, hebben we in lijn met de AVG sluitende overeenkomsten gesloten.