Je kunt de VIGO notificaties tijdelijk uitzetten in de app, als je bijv. op vakantie bent:

• Tap op menu
  • Kies instellingen
  • Zet "out of office" aan
  • Kies de datum dat je weer terug bent, dan gaan de notificaties automatisch weer aan
  • Tap op opslaan
  • Je vakantiedagen worden in het VIGO overzicht als niet-gewerkt meegenomen.

Als je een dag afwezig bent geweest en wel een notificatie hebt ontvangen, kun je bij het scoren van de dag aangeven dat je niet hebt gewerkt.

• Kies links onder niet gewerkt
  • Bij de reden kun je aangeven: Vrij (V), Ziek (Z) of Anders (A)
  • Maak evt. persoonlijke notities
  • Tap op verstuur
  • In het overzicht vind je i.p.v. een cijfer V, Z of A